(0511) 76 00 15

Fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. Hij behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk, de fysieke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een sportblessure, een verkeerde beweging of gewoon, omdat het lichaam ouder wordt.

Angles Right Lees verder


Dry needling
Dry needling is een specialisatie van de fysiotherapeut. Die specialisatie richt zich op behandeling van klachten in het houdings- en bewegingsapparaat. Met dry needling worden spierverhardingen (triggerpoints) ontspannen via het gericht prikken met een naald binnen de spier.

Angles Right Lees verder   


Manuele therapie 

Het doel van manuele therapie is enerzijds het beter laten functioneren van de gewrichten en anderzijds je houding en bewegingen te verbeteren...Hiervoor gebruikt de manueel therapeut een aantal specifieke technieken die in de gewrichten kunnen worden toegepast. De effecten van manuele therapie zijn vaak direct merkbaar: je voelt een verbetering van de bewegingsvrijheid en een afname van pijn.

Angles Right Lees verder


FOI

FOI staat voor Functionele Osteopathie en Integratie en is een geheel nieuw behandelingsconcept in de manuele therapie. Het gaat ervan uit, dat het menselijk lichaam op het ontstaan van een probleem in het bewegingsapparaat, altijd in zijn totaliteit reageert. Het lichaam moet het probleem op andere niveaus compenseren.

Angles Right  Lees verder   


Shockwave

Shockwave chronische pijnklachten zijn door de jaren heen op diverse manieren behandeld. Een behandelvorm die zich afgelopen jaar positief ontwikkeld heeft is Shockwave Therapie. 

Angles Right  Lees verder   


Training
Gerichte oefentherapie is bij veel klachten een belangrijk onderdeel van de behandeling. Meestal volgend op individuele behandelingen manuele of fysiotherapie, indien nodig. U traint met de fysiotherapeut in de oefenzaal onder begeleiding en met een voor u op maat gemaakt oefenschema. (passend bij uw beweging/houdingsklacht. Aanvullend krijgt u oefeningen en adviezen meevoor uw thuissituatie.

Angles Right Lees verder


Longfysiotherapie


Claudicatio Intermittens / Etalagebenen


Valpreventietraining


Medical Taping

Bij medical taping wordt gebruik gemaakt van een elastische tape, dat een pijndempend en/of activerend effect heeft.

Voor nadere informatie verwijzen wij u naar www.fysiotape.nl

Vraag naar de mogelijkheden voor hooikoortstaping.


Fysiotherapie bij Duizeligheid


Shiatsu

Shiatsu betekent letterlijk "druk met de vingers". Shiatsu is een Japanse vorm van drukpuntmassage. Bij Shiatsu drukt de therapeut op bepaalde punten van het lichaam, zoals hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen om storingen in de spieren, zenuwen en organen te vinden. De massage spreekt de zelfhelende krachten in het lichaam aan die ieder mens van nature heeft.

Angles Right Lees verder


Logopedie

In de praktijk zie ik zowel kinderen als volwassenen en in de behandeling hoop ik een stukje bij te dragen aan een positieve ontwikkeling / groei. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat er tijd is voor een grapje en niet onbelangrijk: een lui- sterend oor.

Angles Right Lees verder


Vrije fitness

Fysiotherapie De Trije Doarpen biedt u de geleenheid om in een prettige sfeer aan uw conditie te werken. Voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke gesteldheid wordt een programma op maat gemaakt.

Angles Right Lees verder

Fysiotherapie de Trije Doarpen

Foarwei 116

9298 JP Kollumersweach

(0511) 76 00 15

info@fysiotherapiedetrijedoarpen.nl

Maatwerk, persoonlijke aandacht en doelgericht werken zijn bij ons de kernprincipes waar het om draait...