(0511) 76 00 15

Keurmerkpraktijk Fysiotherapie en Training de Trije Doarpen

Fysiotherapie de Trije Doarpen is een Keurmerkpraktijk; wat betekent dit? 

Bij Fysiotherapie de Trije Doarpen staat de kwaliteit van onze fysiotherapeutische zorg- en dienstverlening hoog in het vaandel. Wij profileren ons als fysiotherapiepraktijk dat een stapje verder wil gaan op het gebied van kwaliteit van onze dienstverlening en de te bereiken behandelresultaten. Wij staan hiermee garant voor een optimale deskundigheid en bedrijfsvoering.

Fysiotherapie de Trije Doarpen voldoet hiermee aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, transparantie en service. Als u kiest voor ons dan bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden. Het personeel is hoog gekwalificeerd met diverse specialismen.

Onze fysiotherapeut nemen 4x per jaar deel aan peerreview-bijeenkomsten.


Wij worden geauditeerd op onder andere de volgende onderdelen:

•    Organisatie en beleid

•    Leiderschap en medewerkers

•    Omgaan met risico's

•    Werkomgeving, materialen, middelen

•    Inkoop en uitbesteding

•    Professioneel handelen

•    Ontwikkeling

De kwalificatie PlusPraktijk 

valt nu onder Keurmerkpraktijk

Manueel therapeut Wietsche Huitema en fysiotherapeut Petra van den Broek van Fysiotherapie De Trije Doarpen in Kollumerzwaag zijn er dan ook trots op dat zij zich tegenwoordig een Keurmerk-praktijk mogen noemen. Sinds de oprichting van de fysiotherapiepraktijk op 1 mei 2013 zetten Huitema en Van den Broek zich in om het kwaliteitsniveau van de praktijk te vergroten.


Goed werk leveren in een praktijk waar een veilig en professioneel klimaat heerst, is daarbij uiteraard essentieel. Een adequate dossiervoering eveneens. Een Keurmerk-praktijk word je echter niet zomaar. Samenwerking met andere zorgaanbieders is minstens zo belangrijk. "Wij zijn een kleinschalige dorpspraktijk. Desondanks hebben wij een breed zorgaanbod", vertelt Petra van den Broek. "Dat komt onder andere doordat wij meerdere disciplines onder één dak hebben, waaronder bijvoorbeeld een logopedist en een shiatsu-therapeute."


Ook sociaal maatschappelijk ondernemen is een item waar de auditoren op letten bij het beoordelen van de praktijk. Dat doet de fysiotherapiepraktijk bijvoorbeeld door deel te nemen aan de wandelgroep in het dorp en door het beschikbaar stellen van de fitnessruimte aan mensen met een abonnement. "Ook worden we graag betrokken bij evenementen die te maken hebben met sport en gezondheid."


Fysiotherapie De Trije Doarpen is laagdrempelig van karakter. Er is veel persoonlijke aandacht, men werkt doelgericht en levert maatwerk. "De kwaliteit van zorg vinden we heel belangrijk. Dit waarborgen wij door het behalen van het Keurmerk-certificaat."

Fysiotherapie de Trije Doarpen

Foarwei 116

9298 JP Kollumersweach

(0511) 76 00 15

info@fysiotherapiedetrijedoarpen.nl

Maatwerk, persoonlijke aandacht en doelgericht werken zijn bij ons de kernprincipes waar het om draait...