(0511) 76 00 15

Vrije fitness


Fysiotherapie de Trije Doarpen biedt u de gelegenheid om in een prettige sfeer aan uw conditie te werken. Voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke gesteldheid wordt een programma op maat gemaakt. 


Met dat programma kunt u, in eigen tempo en naar eigen mogelijkheden, verantwoord en blessurevrij trainen. Ook kunt u de fitnesstraining zien als aanvulling na uw fysiotherapeutische behandeling.


Vooraf vindt er een fittest plaats bij één van onze therapeuten waarbij u onder andere uw persoonlijke wensen kenbaar kunt maken. Ook worden er diverse testen gedaan om zodoende een indruk te krijgen van uw kracht, uithoudingsvermogen, bloeddruk, gewicht etc. Hiermee wordt uw gezondheid goed in kaart gebracht. Deze informatie zult u in een uitgebreid rapport van ons ontvangen. Op basis van deze informatie maakt de fysiotherapeut voor u een persoonlijk programma.


Tarieven

• De contributie dient per maand, via automatische incasso, voldaan te worden. Bij contante betaling worden er extra kosten in rekening gebracht.

• Om inzicht in uw gezondheid te krijgen en een verantwoord oefenschema op te kunnen stellen is het verplicht om deel te nemen aan de intake met fittest. Hier zijn kosten aan  verbonden.

• U hoeft geen inschrijfgeld te betalen

Fysiotherapie de Trije Doarpen

Foarwei 116

9298 JP Kollumersweach

(0511) 76 00 15

info@fysiotherapiedetrijedoarpen.nl

Maatwerk, persoonlijke aandacht en doelgericht werken zijn bij ons de kernprincipes waar het om draait...