(0511) 76 00 15

Logopedie


Mijn naam is Evelien de Wolff-Wiersma, werkzaam bij Coaching & Logopedie Zintijn. Tijdens mijn studie heb ik werkervaring opgedaan in een vrije vestiging, cluster 4 onderwijs, MOD (medisch orthopedagogisch dagverblijf) en binnen een revalidatiecentrum op de kinderafdeling. Sinds mijn afstuderen werk ik als logopedist in een vrije vestiging.


Vol enthousiasme, stap voor stap in eigen tempo en op eigen wijze, zo begeleid ik kinderen en volwassenen bij het verbeteren of herstellen van de communicatie. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk en vertrouwd contact zodat een ieder zich thuis voelt in de logopedische behandeling. Naast het leveren van kwaliteit staat een geduldige, creatieve en plezierige manier van begeleiden bij mij voorop. De samenwerking met ouders, leerkrachten en zorgverleners zie ik hierbij als een waardevolle toevoeging. Met veel plezier geef ik behandelingen zowel, in het Nederlands als in het Fries.


Mijn specialisaties zijn:

• Oromyofunctionele therapie (OMFT)

• Complete Vocal Technique

• Ik leer anders - beelddenkcoach

• Schisis


Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en volg cursussen om mijn logopedische kennis uit te breiden en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de logopedie.


evelien.dewolff@zintijn.nl

www.zintijn.nl

Fysiotherapie de Trije Doarpen

Foarwei 116

9298 JP Kollumersweach

(0511) 76 00 15

info@fysiotherapiedetrijedoarpen.nl

Maatwerk, persoonlijke aandacht en doelgericht werken zijn bij ons de kernprincipes waar het om draait...